Kendi lavanta bahçelerimizden doğal Gochek Lavanta Balı.
Gochek Lavanta Balı, tıbbi olarak en değerli lavanta çeşidi olan Lavandula Angustifolia çiçeklerinden, kendi ballarıyla beslediğimiz arılarımız tarafından üretir. 900 mg/kg prolin değeriyle eşsiz bir şifa kaynağıdır. 45°C’nin üzerindeki sıcaklıklara ısıtılmadan ve tüm enzimleri korunarak üretilen lavanta balımız, sağlıklı beslenmenize yardımcı olur. Hiçbir katkı maddesi, koruyucu, boya, alkol, glikol, glüten, GDO, ilave şeker ve yağ içermeyen Gochel Ham Lavanta Balı, güvenli üretim sertifikalarına sahip tesisimizde paketlenir.
Gochek Ham Lavanta Balı, tamamen doğal ve saf. Tıpkı kovandaki gibi…
Gochek Ham Lavanta Balı’nın Faydaları Nelerdir?
400 gramlık kavanoz içerisinde tüketiminize sunulan Gochek Ham Lavanta Balı, kilogram başına 900 miligram prolin içerir. Diğer monoflora (tek çiçek) bal türleri ile karşılaştırıldığında çok daha yüksek olan prolin içeriği sayesinde vücuttaki kolajen seviyesin dengede kalmasını destekler. Böylece cilt, eskiye nazaran sıkı ve canlı görünüme kavuşması kolaylaşır.
Lavanta balındaki prolin, aynı zamanda eklem ve kas ağrılarının azalmasına katkıda bulunur. Düzenli tüketildiği takdirde sindirim sistemi sorunlarında kayda değer miktarda azalma gözlemlenebilir. Gochek Lavanta Balı ayrıca kandaki şeker oranının dengelenmesine yardımcı olur. 100 gramda yaklaşık 304 kalori içeriği ile sağlıklı beslenmeye ve formunu korumaya özen gösterenler için ideal bir besin maddesi niteliği taşır.
Gochek Ham Lavanta Balı Nasıl Tüketilebilir?
Kendine has ferahlatıcı kokuya sahip Gochek Ham Lavanta Balı’nı, güne zinde başlamak için kahvaltılarda ekmek üstüne sürerek tüketebilirsiniz. Dilerseniz yulaf ezmenizin üzerine hem tat vermesi hem de vücut direncinizi artırması için bir tatlı kaşığı kadar ham lavanta balı gezdirebilirsiniz. Gün içerisinde düşen enerjinizi geri kazanmak için kendi hazırlayacağınız granola barlarının içeriğinde de Gochek Ham Lavanta Balı’na yer verebilirsiniz.
Kehribar sarısına yakın renge sahip saf lavanta balı ile kendinize ve sevdiklerinize birbirinden lezzetli hamur işleri hazırlayabilirsiniz. Uluslararası organik tarım standartlarına uygun biçimde üretimi gerçekleştirilen lavanta balını, beyaz şeker yerine tüm içeceklerinizde tatlandırıcı olarak kullanabilirsiniz. Hatta dilerseniz evde hazırlayacağınız cilt bakım ürünlerinin içeriğine dahil edebilirsiniz.
Lavandula Angustifolia çiçeklerinden üretilen Gochek Ham Lavanta Balı’nı hemen sepetinize ekleyin!